یکم
شاید آن روز که امیر حسین علوی با نه رای موافق به عنوان شهردار رشت از طرف اعضای شورایی معرفی شد که خودش هم یکی از آن ها بود فکرش را هم نمی کرد که در فاصله ی کوتاهی اختلافات بین شان بالا بگیرد و هنوز سال تمام نشده او را برای پرسش های مکررو طرح استیضاح به شورا بکشانند یا اگربه خاطر هوش و ذکاوت و قدرت لابیگری بالا و تجربه ای که از دو دوره شورا نشینی کسب کرده بود این احتمال را می داد ، آن قدر به خودش مطمئن بود که فکر می کرد قصر در می رود.
دوم
اعضای شورا هر بار به بهانه ی این که علوی پروژه ها را نیمه تمام گذاشته و برای سوالات مطرح شده جواب مشخصی ندارد و شهر دچار بی نظمی و بی مبالاتی ست او را پای میز سوال کشانده و با بزرگ نمایی کردن این کاستی ها که مسئول صد درصدش را شهردار می دانستند به کمک رسانه ها و فضای مجازی شخصی که در اختیار داشتند سعی در تخریب شهردار و کمرنگ کردن وظایف خود داشتند.
سوم
تحت هر شرایطی که بود استیضاح در شب عید انجام نشد اما اعضای شورا هر دم مترصد موقعیتی بودند که این اتفاق را چه خوب و یا چه بد برای شهر رقم بزنند و چند نفری هم پایشان را کرده بودند توی یک کفش که راه دیگری جز استیضاح وجود ندارد و دیگر همکاری صورت نمی گرفت .
هرچه بود تقابل بود و کل کل های رسانه ای از حامیان دوطرف و این وسط بیچاره رشت که داشت مثل همیشه در آتش بی تدبیری ها و کل کل های سیاسی پشت پرده می سوخت
چهارم
حالا که به هر مدلی بود والله اعلم خودشان می گفتند اتفاقاتی در روز رای گیری افتاده و حتی سه نفراعضای موافق شهردار شکایت به فرمانداری برده و نتیجه ای نگرفتند علوی رسما عزل شد و بار دیگر شهر زیردستان سرپرستی نام آشنا قرار گرفت و خوب و بدش هم گردن خودشان . در تاریخ ثبت می شود و آیندگان قضاوت خواهند کرد.
پنجم
جناب کارگرنیا ریاست شورا اعلام کرده که میخواهیم برای انتخاب شهردارفراخوان بدهیم
سوال این جاست با اتفاقاتی که هر بار سر شهردارها از طرف اعضای شورا رقم می خورد آیا هیچ مدیر و نخبه و تحصیلکرده ی متخصص و متعهدی جرات کاندیدا شدن دارد !؟
شهرداری که همش تحت فشار از طرف ۱۱ نفراعضای شورا برای جلب رضایت شان باشد چگونه دیگر می تواند مستقل و همه ی انرژی اش را صرف پروژه های عمرانی شهر کند و شهر را از فلاکتی که سال هاست دامانش را گرفته نجات دهد!؟
و حرف آخر
چه قدر خوب می شد که نهادهای نظارتی هم در انتخابات شوراها و هم انتخاب شهردارمعیارهای گزینش را براساس تخصص و تعهد و تجربه می گذاشتند تا افراد بیشتری شانس انتخاب شدن داشتند و اعضای شورای فعلی هم به دور از گرایش های سیاسی و برخوردهای حذفی شان به مصلحت شهرو شهروندان می اندیشیدند.
در هر حال اتفاقی ست که افتاده و دود استیضاح های پی در پی شهرداران و استعفاهاشان قطعا بدجوری به چشم شهر و شهروندان رفته است اما اگراین قدر پست شهرداری رشت متزلزل نبود و باعث نمی شد که شهرداران وقت به جای پرداختن به وظایف اصلی شان فقط دغدغه ی استیضاح و سوال و جواب شان را داشته باشند ، شاید افراد متخصص بیشتری انگیزه ی بیشتری برای خدمت پیدا می کردند چرا که هنوز هستند افراد متعهد و دلسوزی که میل به خدمت به شهرشان را دارند اما نمی خواهند گرفتاراتفاقاتی بشوند که توسط شوراهای شهر بر شهرداران قبلی نازل شده است .
کاش یادمان باشد رشت افرادی مثل شیرخانی ها را داشته که توسط انجمن شهردرقبل از انقلاب به شهرداری رشت برگزیده شده بود و به پاس خدماتش در بعد از انقلاب خیابانی را دربلوار دیلمان گلساربه نام وی نامگذاری کرده اند.