طرز تهیه شش انداز گیلانی

  • ۱۴۰۲-۰۶-۰۸

پستچی نیوز – همان طور که می دانید خورشت شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در اینجا روش پخت خورش شش انداز بادمجان را شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه خورش شش انداز :

بادمجان قلمی ۵ عدد متوسط
گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) ۱ قاشق غذاخوری
پیاز پیاز ۱ عدد متوسط
رب آلوچه (قابل حذف) ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
آب سرد به میزان لازم

طرز تهیه خورش شش انداز :
بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد میکنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.
مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب گوچه فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدیم
سپس ۲ لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا کم کم خورشتمون روغن پس بده (اگه میبینین روغن کم پس داده چند تکه یخ بهش اضافه کنین)

 

پیازهای خلالی شده و بادمجانها رو بصورت جداگانه داخل روغن سرخ میکنیم هنگام سرخ کردن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهشون میزنیم

 

و بعد که گردومون کاملا روغن پس داد پیاز و بادمجان سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و یه کم گلپر بهش میزنیم و شعله رو کم میکنیم و میزاریم تا خورشتمون کاملا جا بیفته.

و در آخر به همراه برنج نوش جان کنید.

طعم این خورش شبیه خورش فسنجان است.

در آموزش های بعدی با روش تهیه انواع دیگر خورش شش انداز آشنا خواهید شد.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب