در حا شیه ی برخورداری مردم رشت از آب با چاشنی گازوئیل
آن یکی قول داده بود نفت را بیا ورد که عمل نکرد این یکی قول نداده ، بالاخره یک چیزی را آورد سر سفره ها ی مردم !
هرچند که نفت را نتوانست ، اما آوردن همان گازوییل هم خودش کلی کاربود !
بعد هی عده ای می آیند دربوق و کرنا می دمند ، هی اعتراض های به کمک دست های پشت پرده ی خارجی و داخلی راه می اندازند ، با زار تعطیل می کنند که :
آقا دولت کار نمی کند چرا ! گرانی داریم چرا ! دلار بالا رفته چرا ! یک نفر که فا میل درجه یک سفره انقلاب است ، این همه سکه خریده چرا ! آقا زاده ها همه آن طرفند چرا !
برجا م آتش می زنند پرچم آتش می زنند ، دولت را تخریب می کنند ! مردم را می کشانند کف خیابان ها
آخر چرا همه یا د گرفته اید فقط نیمه ی خا لی لیوان را ببینید !؟
این همه کا ر، این همه آبادانی این همه آب آب آب را چرا نمی بینید آخر!؟
مردم خوزستان هم که دروغ است برای آب صف کشیده اند و درگیری و نزاع هم آرشیوی ست ؛ مال همان زمان حمله ی عراقی ها به خرمشهر است ! آن ها هم که تیراندازی می کردند ؛ اصلا ایرانی نبودند سربازان عراقی بودند !
گفتم آب ، یا د خبری افتادم که چند روز پیش ، از بعضی از رسانه های بسیا ر بسیا ر فعال و دلسوز گیلان پخش شد که بعدا گفتند دروغ است مثل همه ی خبرهایی که می آید و بی هیچ اتفا قی یا تکذیب می شود و یا به فراموشی سپرده می شود !
خبر این بود :
آب رشت را گازوئیل برد !
یا نمی دانم :
گازوئیل رشت را آب برد !
اینکه اولی درست باشد یا دومی، مهم نیست ، مهم این است که بعد ازچند روز مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان گفت :
جلوگیری از بروز نگرانی وتنش روانی در بین مردم علت عدم اطلاع رسا نی قضیه نشت گازوئیل به سد آیت الله بهجت بوده است !
و من ما نده ام با این همه مهربا نی و مردمداری مدیران گیلانی چه با ید کرد ! این که به قول خودشا ن خبر به این دروغی پخش شده و وی به خاطر جلوگیری از تشویش اذهان عمومی چیزی نگفته و آن قدر سعه ی صدر به خرج داده و آن قدر با مشاورانش مشاورت کرده که بالاخره چطور خبر را بدهد که به قلب های شهروندان رشتی آسیب جدی نرسد !
آقای روحانی دست مریزاد ؛ تمامی این ماه ها را دست روی دست گذاشتم و مثل آدم هایی که بود و نبود شان تاثیری به حال مملکت ندارد ؛ چیزی نگفتم. آخراینجا تا لب به انتقاد میگشایی یا می شوی دلواپس یا دل ناواپس یا فتنه گر یا دوستان سران فتنه یا کا سبان تحریم
آن قدر در این سال ها القاب سیاسی به زبان ادبیات فارسی این مملکت اضافه شده که خود جناب حداد عادل هم با آن فرهنگستان عریض و طویلش درلغت سازی دچار کمبود شده !
اما حالا چی ، باز هم سکوت کنم یا بگویم همه چیز خوب و رو به راه است !؟
خواستم به هموطنان عزیزم ، بگویم خوردن گازوییل قاطی شده با آب یا آب قاطی شده با گازوئیل ضرر که ندارد هیچ ، سود و فوایدی دارد که حداقل در این گرانی و وضعیت آشفته ی اقتصادی که همگی البته به غیر از آن چهار درصدی های جناب قالیباف ، یا خط فقر را رد کرده ایم یا یک پایمان این طرف خط است وپای دیگرمان آن طرف خط ، احتیاج به اضافه کردن وعده های غذایی فیبردار به سفره های ایرانی نیست
این را هم دیشب درعکسی از محله ی زقنبود روی شیشه ی عطاری بابا پستچی دیدم ، که نوشته بود به علت گازوئیلا سیونه شدن آب شرب بخشی از کشور، تا اطلاع ثانوی ازفروش داروی اجابت مزاج معذوریم !!