• صفحه نخست
  • >
  • اخبار مهم
  • >
  • مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان: دو کاروان دیگر از بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان در هفته جاری عازم مشهد مقدس خواهند شد

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان: دو کاروان دیگر از بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان در هفته جاری عازم مشهد مقدس خواهند شد

  • ۱۴۰۳-۱۱-۰۳

پسچی‌نیوز‌، مریم‌زارع‌درخشان : با اعزام کاروان های هجدهم و نوزدهم بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان به مشهد مقدس ، تعداد مستمری بگیران برخوردار شده از طرح کرامت رضوی در استان به هزار و سیصد و بیست و پنج نفر خواهد رسید .
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، کیوان مرتضوی با بیان اینکه اجرای طرح کرامت رضوی با هدف گردشگری تعالی بخش از برنامه های حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان جهت افزایش نشاط و شادابی و فراهم نمودن بستر زیارت ثامن الحجج و سفری تفریحی برای بازنشستگان است که در سالهای اخیر تداوم داشته است افزود : در سالجاری نیز تاکنون هفده کاروان متشکل از 1150 نفر از این طرح برخوردار گردیده اند .

وی با اشاره به اینکه حسب هماهنگی ها و برنامه ریزی انجام شده و با تدابیر و زحمات بسیار عزیزان در کانون بازنشستگان استان در هفته جاری ( روزهای اول و چهارم بهمن ماه ) نیز کاروان هجدهم شامل 75 نفر و کاروان نوزدهم با 100 نفر عازم مشهد مقدس خواهند شد .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان اظهار داشت هزینه های اسکان و اقامت و پذیرایی بازنشستگان در مشهد مقدس از اعتبارات سازمانی صورت گرفته و تامین اجتماعی گیلان نیز از همین محل بابت اعزام و ایاب و ذهاب این افراد به دو شکل جاده ای و ریلی تاکنون چهار میلیارد تومان هزینه نموده است .

خاطر نشان میگردد در صورت تامین منابع و هماهنگی های بعدی پیش بینی می گردد که تا پایان سال تعداد بازنشستگان اعزامی به دو هزار نفر برسد .

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب