۳۵۵ پروژه عمرانی در رودسر بهره برداری می شود

  • ۱۴۰۳-۱۱-۰۷

پستچی نیوز: سرپرست فرمانداری رودسر از افتتاح و بهره برداری از ۳۵۵ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

امیر مرادی روز یکشنبه در جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان گفت: با این افتتاح ها حجم اقدامات عمرانی این شهرستان نسبت به سال قبل ۲۲ درصد رشد دارد.

وی عندان کرد: با بهره برداری از این پروژه ها برای ۲ هزار و ۴۵۸ نفر شغل دائم و موقت ایجاد می شود.

وی تاکید کرد: این پروژه ها در حوزه آب و فاضلاب، آسفالت معابر، بهبود زیرساخت‌ها و توسعه فضاهای عمومی است.

مرادی در ادامه بر اهمیت برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد و افزود: دهه فجر فرصتی برای یادآوری جانفشانی ها و ایثارگری های شهدای انقلاب و تلاش‌های بنیان گذار فقید انقلاب امام خمینی (ره) است.

وی از ائمه جمعه و جماعات؛ شهرداران و بخشداران و دستگاهای اجرایی خواست تا با برنامه‌ریزی مناسب، شهرها و روستاها و مدارس را به زیبایی آذین‌بندی کنند و اضافه کرد: برنامه‌ها باید به گونه‌ای باشد که همه اقشار جامعه را جذب و حس شادی و نشاط را در بین مردم ایجاد کند.

مرادی بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع نیز تأکید کرد و افزود: آگاهی مردم از تغییرات و تحولات شهرستان می‌تواند به تقویت اعتماد عمومی و افزایش مشارکت شان در برنامه‌ها کمک کند.

سرپرست فرماندار رودسر به نقش مهم جوانان و دانش‌آموزان در برگزاری برنامه ها در این ایام اشاره کرد و گفت: باید برنامه‌های ویژه‌ای برای جوانان و دانش‌آموزان طراحی شود تا در جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشته باشند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب