هشدار سطح نارنجی هواشناسی؛ هوای گیلان تا سه شنبه بارانی است

  • ۱۴۰۴-۰۲-۰۸

پستچی نیوز : هواشناسی گیلان اعلام کرد: باتوجه به نقشه‌های هواشناسی و هشدار سطح نارنجی صادر شده، طی امروز و فردا فعالیت سامانه ناپایدار و بارانی در منطقه حاکم است.

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: طی امروز و فردا شاهد کاهش دما، وزش باد و بارندگی در برخی نقاط رگبار شدید و رعدوبرق و احتمال تگرگ خواهیم بود.
محمد دادرس افزود: از چهارشنبه تا پایان هفته انتظار استقرار جوی غالبا پایدار، آسمان کمی تا نیمه ابری و روند افزایش دما داریم.
وی گفت: با شمالی شدن جریانات هوا دمای هوا در استان امروز و فردا به نسبت دیروز و پریروز، ۸ تا ۱۵ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه آسمان گیلان هم اکنون ابری تا نیمه ابری، مه آلود و بارانی است گفت: دریای خزر امروز و فردا با ارتفاع موج تا بیش از یک ونیم متر برای فعالیت‌های دریایی نامناسب است.
مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: دمای فعلی رشت مرکز گیلان ۱۵ درجه سلسیوس و رطوبت هوای این شهر ۱۰۰ درصد است.
محمد دادرس گفت: در ۲۴ ساعت گذشته اسب وونی تالش با دمای ۵ درجه سلسیوس و رودبار با دمای ۳۸ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین شهر‌های استان بود.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب