متروی کرج کی به بهره برداری می رسد؟

  • ۱۳۹۷-۱۰-۰۵

[su_note]رییس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج با اشاره به پیشرفت محسوس پروژه خط ۲ قطارشهری، عنوان کرد: این پروژه با به کار گیری ۶۵۰ نیروی انسانی و ۹ جبهه کاری در حال پیشروی است.[/su_note]

به گزارش پستچی نیوز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج-علی اصغر صلواتی در گفت‌گو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، در تشریح روند پیشرفت پروژه خط ۲ قطار شهری اظهار کرد: عدم نقدینگی و شرایط تحریم‌ها در ابتدا باعث عقب افتادگی در آغاز این پروژه شده بود.

وی ادامه داد: با روی کار آمدن شورای پنجم و خواست و یک صدایی آنان برای تکمیل خط دو قطار شهری، طی یک سال اخیر شاهد از سر گیری این پروژه هستیم.

وی افزود: در تلاشیم با برنامه ریزی های صورت گرفته و حل مشکلات مالی در مدت زمان دو سال، دو ایستگاه ۴۵ متری گلشهر تا حد فاصل چهار راه طالقانی را به بهره برداری برسانیم تا مردم کرج از نعمت مترو بهره مند شوند.

رییس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج اظهار داشت: در صورتی که مشکلی در روند پروژه پیش نیاید در مدت زمان پنج سال با هزینه ای بالغ بر چهار هزار میلیارد خط ۲ قطار شهری به صورت کامل بهره برداری می رسد.

رییس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج با اشاره به پیشرفت محسوس پروژه خط ۲ قطارشهری، عنوان کرد: این پروژه با به کار گیری ۶۵۰ نیروی انسانی و ۹ جبهه کاری در حال پیشروی است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب