• صفحه نخست
  • >
  • اسلاید
  • >
  • طراحى و ساخت خودرو خاموش کننده دو منظوره آتش نشانى توسط دانشجویان مرکز علمى کاربردى شهردارى

طراحى و ساخت خودرو خاموش کننده دو منظوره آتش نشانى توسط دانشجویان مرکز علمى کاربردى شهردارى

  • ۱۳۹۷-۱۰-۱۰

رئیس مرکز علمى کاربردى شهردارى کرج از طراحى و ساخت خودرو خاموش کننده دو منظوره آتش نشانى توسط دانشجویان و اساتید این مرکز خبر داد.

به گزارش پستچی نیوز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج-علیرضا رحیمى در گفت‌وگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، اظهار کرد: این خودرو امدادى قادر است قطرات آب را به حدى ریز کند که به راحتى بین شعله ها نفوذ کنند و از این طریق آتش در مدت زمان کوتاهی خاموش شود.

و ی با اشاره به کیفیت این خودروی امدادی افزود: این خودرو نسبت به نمونه‌های مشابه خارجى خود کارایى بالاترى دارد.

این مسئول تصریح کرد: اطفاء حریق توسط این خودرو با مصرف آب بسیار کمتر صورت مى پذیرد که این امر با کاهش نیاز به آبگیرى مجدد، به سرعت بخشی به اطفاء حریق توسط آتش نشان کمک زیادی می‌کند.

وى افزود: اطفاء حریق با این خودرو نسبت به تجهیزات مشابه فعلى خسارت بسیار کمترى به تجهیزات و اثاثیه منزل وارد می‌کند.

وی ابراز کرد: این خودرو قابلیت استفاده همزمان از آب و کف را حین اطفاء حریق دارد.

رئیس مرکز علمى کاربردى شهردارى کرج بیان کرد: این دستگاه توسط اساتید و دانشجویان گروه آتش نشانى و خدمات ایمنى مرکز علمى کاربردى شهردارى کرج ابداع شده است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب