پستچی نیوز– سایه منصور از معدود نقاشان زن فارغ التحصیل در رشته ی نقاشی از دانشگاه گیلان است که نقاشی های او را در سطح شهر و بر روی دیوار ها می بینیم. وی که به مناسبت روز رشت کافوهای مخابرات را در سطح شهر نقاشی کرده و از آن حالت زشت و زننده ی همیشگی در آورده بود در این باره به پستچی نیوز گفت :
در سال های اخیر به خاطر افزایش توجه بیشتر به فضاهای شهری در رشت، نقاشی دیواری های متعددی به چشم می خورد. دوازده دی به مناسبت روز رشت این فعالیت ها چشم گیر تر از پیش شدند. سازمان سیما منظر دست به حرکت مناسبی در جهت زیبایی شهر زدند و کافوهای مخابرات را که اغلب مردم روی آن ها کاغذ های تبلیغاتی می چسبانند که با کنده شدن این کاغذ ها به مرور زمان شکل نا مناسبی در پیاده راه ها ایجاد کرده بودند. این کافوها توسط نقاشی هایی با موضوع شهر رشت مجددا رنگ نو به خود گرفتند. کافوها در پیاده راه های فرهنگی خیابان أمام خمینی حد فاصل حاجی آباد، خیابان شریعتی حد فاصل تختی، خیابان سعدی حد فاصل معلم قرار دارند. طرح های انتخاب شده از فضای بازار رشت، ساختمان شهرداری، زنی در حال پختن نان و طرح تمبرهای یادگاری روز رشت و تمبر میرزا کوچک خان بودند.
وی ادامه داد :در مورد شهر رشت باید گفت که از نظر زیبایی هر چه دارد متعلق به خود و تاریخ خودش است. ساختمان و خانه های زیبایی که از سال ها قبل به جا مانده اند.
سایه منصور همچنین در مورد روز رشت گفت : لایحه انتخاب روز رشت در نهم اسفند ماه ۱۳۹۳در کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون همگی به آن رای دادند. دوازده دی به پیشنهاد مهندس روبرت واهانیان محقق و پژوهشگر تاریخ رشت بود.
وی به دنبال تاریخ شهر رشت و این که چه دوره های تاریخی را از سرگذرانده است یک تقویم روزشمار دویست ساله برای خود ترسیم کرد. از نظروی رشت مرفه دوره ناصری در اثر انقلاب مشروطه با ایده آل های آزادی خواهانه و جنبش جنگل که نهضت ضد استبدادی بودند دیگر روی موفقیت را ندید.
شایان گفتن است هنر سایه منصور فقط به روی دیوارها و کافوهای رشت حک نشده است بلکه وی در نمایشگاه های مختلفی چه در رشت و چه در تهران با آثاری گرانبها حضور داشته است
پستچی نیوز برای این بانوی هنرمند و جوان گیلانی آرزوی موفقیت روزافزون دارد ؛ باشد که مسئولین توجه شان به هنر چنین بانوانی بیشتر شده و از توانمندی هاشان برای زیبایی شهر و استان بهره ببرند